Inici 1.2 – Secrets Hotel Priorat

El teu Hotel Boutique del Priorat

El nostre somni no es sols que l’hotel sigui acollidor i les habitacions confortables, volem que els nostres hostes ens recordin com una experiència a repetir i a recomanar.

Descobreix l´entorn

Entre Serres conformades per la llicorella i regades pel riu Siurana es troba la població de Falset, Capital de la comarca del Priorat.

Les habitacions

Disposem de 6 habitacions dobles, totes exteriors i tots els serveis per optimitzar al màxim el confort de la teva estància a Secrets Hotel Priorat.

Les Zones Comuns

Secrets Hotel Priorat disposa de dues plantes destinades a zones comuns nobles. Recepció, petits salons i el Séptimo Cielo.

Activitats

Desde Secrets Hotel Priorat us oferim quelcom insòlit en un marc inigualabe. Desde un Lounge entre Llicorelles, cates de vi o visites guiades.

Notes del nostres clients

Que diuen de nosaltres

"Me gustó TODO, increíble trato, nunca me he sentido mejor fuera de mi casa, sentíamos que éramos uno más y siempre bien informados de novedades de la zona."
Marina
cOMENTARI A BOOKING.COM
"Tienen muchos detalles, desde la atención previa a la llegada. Me enviaron un whatsapp con indicaciones para el acceso, decoración y ambiente del pequeño comedor."
Núria
cOMENTARI A BOOKING.COM